Foglalás menete:

A naptárban megnézheted melyek a szabad időpontok

A lenti kérdések kitőltése után nyomj az Időpont foglalás gombra

A Stúdió aktuális foglalási naptára:

FIGYELEM: Ha 24 óránál közelebbi időpontra foglalsz, hívj fel minket a lenti számon, hogy biztosan észrevegyük a foglalásodat.

Kérjük a foglalást akkor tekintsétek véglegesnek, ha már visszajeleztünk (e-mailben vagy telefonon). Ezután kicsivel már a naptárban is látszódni fog a foglalásod. Ha ez mégsem történik meg, kérjük jelezd felénk.

További információ, kédés/kérés:

Tel: + 36 30 019 8598

E-mail: pandabudapest@gmail.com

Csak a már lefoglalt időpontok vannak beírva, tehát ha üres a nap, aznap nincs foglalás.

A bérlés csak egész órakor kezdődhet ill. lehet vége.

Megkérünk mindenkit, hogy legfeljebb 10 perccel a bérlés előtt érkezzen, ne korábban. Ha nem megoldható, akkor telefonon érdeklődjetek a lehetőségekről.

Nyitvatartás: Minden nap 10:00-22:00.

Aki nyitvatartási időn kívül szeretné használni a studiót, arra is van lehetőség telefonos egyeztetés után.

Last minute (1 nappal a bérlés előtt, vagy a bérlés napján) 2000Ft felárat számolunk fel.

Házirend és egyéb információk:

  • Tartsátok tiszteletben, hogy a fotózási idő vége azt jelenti, hogy akkor kell elhagynotok a termet, a használt tárgyakat kérjük helyezzétek az eredeti helyükre vissza.
  • Ajánlott létszám 1-5 fő. Ha többen szeretnétek jönni, kérjük jelezzétek, 6-10 fő esetén óránként 2000Ft-ot, 11-15 fő esetén 3000Ft-ot számolunk fel a bérlési díjon felül.
  • Az időpontok mindig egész órakor kezdődnek, akkor is ha később érkezel, és akkor is ha érkezésedkor nem tudsz egyből fotózni, mert nem az a háttér van lent, vagy nem az a szoftbox van a vakun stb. Ez azt is jelenti hogy az időpontod végén egészkor át kell adnod a termet a következő bérlőnek.
  • Amennyiben a műterem berendezésében bármilyen kárt okoztok, annak megtérítése a bérlőt terheli.
  • A műteremben felejtett tárgyakért/értékekért nem áll módunkban felelősséget vállalni. Ha valamit nálunk felejtettél, érdeklődj róla telefonon ill. gyere érte mihamarább (ha még megvan). Azt viszont nem tudjuk garantálni 2 héttel később is még meglesz.
  • A műterem kutya és kisállat barát. Kérjük, hogy csak szobatiszta és nem agresszív állatokat hozzatok. Ezen kívül mindenkit megkérünk, hogy a műterem használata idejében a kisállatokat felügyelni kell (tehát nem szabad csak úgy elengedni a stúdióban).
  • A műterem tisztaságának megőrzése érdekében és mert rengeteg kisbabás, gyerekes család is jár hozzánk, kérünk mindenkit vagy váltócipőt hozni, vagy használhatjátok a cipővédőket, vagy a vendégpapucsainkat.
  • Amennyiben nem lett módosítva/lemondva, és elmarad a bérlés, a teljes összeg számlázásra kerül.
  • A műterem fenntartja a foglalás változtatásának a jogát, amelyet minden esetben előzetesen egyeztetünk, és plusz térrel vagy idővel kompenzálunk.
  • A lefoglalt időpontot a megelőző 48 órán belül történő lemondása esetén a bérleti díj 50%-a, 24 órán belül történő lemondás esetén a bérleti díj 100%-a fizetendő.
Close Menu

NE HAGYD KI!

Speciális Ajánlatunk:

20%

Kedvezmény

A family Csomag Árából

39 990

helyett

31 990 Ft

Mindössze annyit kell tenned, hogy MOST jelentkezel egy rövid beszélgetésre, hogy meglássuk neked való-e a csomagunk, és Te is felteheted kérdéseidet a fotózással kapcsolatban.

FONTOS INFÓ:
1 - a jelentkezés vásárlásra nem kötelez
2 - a telefonszámodat ezen híváson kívül semmi másra nem használjuk fel

Karácsonyi Fotózás